Kallos

A többgenerációs családi vállalkozást 1978-ban alapította Kallós János Budapesten.

A cégtulajdonos így nyilatkozik cégéről.

Cégünk, a professzionális minőségű haj- és testápolási termékek mellett, finomkozmetikai termékeket is gyárt és forgalmaz. A különlegesen széles, több száz termékből álló, innovatív, új generációs portfóliónk minden egyes darabját a saját laboratóriumunkban fejlesztjük, mindig egy lépéssel a trendek előtt járva. A gyártást, a legmodernebb technológiák figyelembevételével, kiváló minőségű alapanyagokból végezzük, különös figyelmet fordítva a termékeink design-jára és a csomagolás minőségére. 

XXI. századi színvonalú termékeket kínálunk, egyedülállóan kedvező áron. 

A folyamatos fejlesztéseink sikerét az is jelzi, hogy ma már Európa 19 országában, Kanadában és az Egyesült Államokban is jelen vagyunk. Büszkék vagyunk, hogy a Kallos Cosmetics hazánkban és Romániában is évek óta piacvezető a professzionális hajápolási termékek szektorában.

Az üzleti partnereinkkel kialakított – sokszor több évtizedes– kapcsolat, a megbízhatóságon alapul. Vevőink magas színvonalú kiszolgálása és a Kallos Cosmetics által nyújtott szerviz folyamatos fejlesztése a legfontosabb törekvésünk.