Palette

Palette

A hajfestés területén elért több, mint 45 éves tapasztalatával szerte a világban 45 országban jelen levő Palette a hajfestés világának a hozzáértő szakértője, akiben nők milliói bíznak meg.

Az évek alatt kifejlesztettünk egyedülálló és hatékony formulákat, melyek nemcsak kielégítik vásárlóink elvárásait, de bőven túl is szárnyalják azokat, legyenek bármilyen sokszínűek.

Akár tartósan szeretné hajszínét megváltoztatni, megbízhatóan befedni őszhajszálait vagy csak megújítani megjelenését, a Palette hajfestékek a legújabb divat irányzatok által inspirált intenzív, hosszantartó, fényűző, érzéki és gyengéden ápoló természetes hajfestékek teljes kínálatát nyújtják Önnek, hogy megfelelhessenek az Ön kívánságainak.

A Palette sikere a Schwarzkopf szakértőin alapul, akik elkötelezetten biztosítják kutatásaikban a kiválóságot, a magas minőségű sztenderdeket és a legkorszerűbb innovációkat. Az ő ambícióik tükröződnek elégedett vásárlóink generációiban, akik a Palette-ben bíznak, ha gyönyörű hajszínre vágynak elérhető áron.

 

Tippek az alkalmazáshoz

1. Előkészületek

Mielőtt hozzákezdene a termék használatához, helyezzen el egy órát a közelben, hogy a határidőt figyelni tudja. Terítsen egy törölközőt a vállára, hogy megvédje a ruháit és húzza fel a mellékelt kesztyűt.

  

2.1 Keverés

Csavarja le a színelőhívó flakon kupakját és öntse a tartalmát üveg-vagy porcelánedénybe.

Csavarja le a festékkrém tubus kupakját. Nyissa ki a tubust úgy, hogy a zárófóliát a kupak hegyes

végével átszúrja. A tubusban lévő festékkrémet (3) adja a színelőhívóhoz (2).

A komponenseket keverje jól össze. (Fémeszközt ne használjon.)

2.2 Keverés

Nagyon rövid haj esetén elegendő a színelőhívó és a festékkrém felét felhasználni.

Ha a haja állig érőnél hosszabb, javasoljuk használjon két Palette Intensive Color Creme hajfestéket

3.1. Első Festés

Ezt javasoljuk, ha:

  • Először használ tartós hajfestéket, vagy
  • Ha az előző festés már teljesen lenőtt, vagy nincs még látható lenövése

1. Vigye fel a keveréket egy ecset segítségével egyenletesen a száraz hajra a tarkónál kezdve. A hajfestést megelőző 24-48 órában nem ajánlott hajat mosni.

A hajtőtől számított kb. 2 cm először hagyja ki a festésből.

Vigye fel a keveréket egyenletesen a hajra.

Végezetül vigye fel a festéket a hajtőnél kihagyott részekre is.

2. Hagyja a festékkeveréket 30 percig hatni a hajon. A10, B9, C9, C10, E20, N9 és N12 árnyalatoknál 30-45 percig hagyja hatni a hajon attól függően, hogy milyen színintenzitást kíván elérni.

3.2. Utánfestés

Utánfestésre akkor van szükség, ha:

  • haja már festett és lenövés látszik vagy
  • a hajvégek sötétebbek vagy foltosak.

1. Vigye fel a keveréket száraz hajra egy ecset segítségével csak a lenőtt részekre. A 100-as árnyalatot csak a lenőtt részekre vigye fel. A hajfestést megelőző 24-48 órában nem ajánlott hajat mosni.

2. Hagyja a keveréket 20 percig hatni a lenőtt hajrészeken. Az A10, B9, C9, C10, N9 és N12 árnyalatokat 30-40 percig (az E20-as árnyalatot 30-45 percig) hagyja attól függően, hogy milyen színintenzitást kíván elérni.

3. Oszlassa el egy ritka fogú fésűvel egyenletesen az egész hajon. A E20-as árnyalat csak a lenőtt hajtőre vigye fel és ne fésülje végig a haj teljes hosszán.

4. Hagyja hatni a hajon további 10 percig. Az A10, B9, C9, C10, N9 és N12: világosító árnyalatok esetén csak 5 percig.

  

4. Öblítés, Hajfestés Utáni Ápolás

A hatóidő lejárta után öblítse ki haját alaposan, míg a víz tiszta nem lesz. 

Masszírozza az Ápoló olaj hajbalzsamot nedves hajába. Hagyja hatni 2 percig és alaposan öblítse ki. Az ápoló olaj hajbalzsam egy alkalomra elegendő.