Arc és szemkrémek

Rendelhető

Az Exotic bőrnyugtató krém természetes hatóanyagai sikeresen ápolják a gyulladt, érzékeny bőrt. Rendszeres használatával az érzékeny bőr megnyugszik, simává, üdévé, bársonyos tapintásúvá válik. Minden bőrtípusra ajánljuk !

Tovább
6 250 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Rendelhető

Mollis bőrnyugtató krém 1000ml

A MOLLIS Bőrnyugtató Krém egy alap, bázis masszázskrém minden bőrtípus masszírozására alkalmas, használható gyógy-, wellness,- és sportmasszírozáshoz.

A MOLLIS Bőrnyugtató Krém a bőrt ápolja és megnyugtatja, bőrnyugtató hatású masszázskrém. A MOLLIS Bőrnyugtató Krém a MOLLIS Masszírozó Krémhez képest kevésbé síkos masszázskrém.

A termék gyógyszernek nem minősülő, OÉTI engedéllyel rendelkező kozmetikai termék.

MI A BÁZISKRÉM? A bázis vagy alap masszázskrémek önmagukban is használhatóak gyógy-, wellness,- és sportmasszírozáshoz; ugyanakkor kiválóan alkalmasak más készítményekkel keverve, azoknak vivőanyagként történő használatára is.

 

Tovább
1 060 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Rendelhető

Mollis zsiros krém 1000ml

A MOLLIS Zsíros Krém alap, bázis masszázskrém gyógy-, wellness,- és sportmasszírozáshoz. A MOLLIS Zsíros Krém használható önmagában, vagy az adott bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal keverve. A MOLLIS Zsíros Krém  elsősorban a nagyon száraz bőr masszírozására ajánlott masszázskrém

 

Tovább
1 460 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez