Borotválkozás

Rendelhető

Barbon habzó borotvakrém 85 ml

Klorofillt, fertőtlenítő és vérzéscsillapító hatású adalékanyagot tartalmaz.

Alkalmazás: Nedves arcra vigye fel a borotvakrémet és képezzen habot.

 

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

 

Ingredients/Összetevők (INCI): Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, Glycerin, Palm Kernel Acid, Potassium Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Parfum, Lactic Acid, BHT, C.I.75810, Citronellol, Coumarin, Evernia Prunasti Extract

 

Kiszerelés: 85 ml

Tovább
360 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

BRUT AFTER SHAVE 100 ML - ORIGINAL

A Brut klasszikus termékei kiállták az idő próbáját. 1964 óta használják az igazi férfiak és a sport csillagok az Egyesült Királyságban és szerte a világban. Brutott használ a kezdetektől Henry Cooper és Kevin Keegan. A mai napig a Brut hivatalos partnere a Rugby Super League. Brut mindig is igazi férfiak illata lesz!

Tovább
1 050 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

A Brut Alaska Párizs élénkítő illata a kalandvágyó ember számára. Havas-erdei esszenciákat foglal magában, amelyek felfedik a kaland erejét és szellemét.

Tovább
664 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

5 darab súrlódásgátló pengével ellátott Gillette borotvafejek; a szinte alig érezhető borotválkozásért, Precíziós nyíró a borotvafej hátoldalán, amely kiválóan alkalmas a szélek megformázásához (a bajusz vagy a pajesz környékén), Továbbfejlesztett krémezőcsík még több síkosítóval. Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető.

Tovább
8 900 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez