Orofluido

Orofluido kozmetika | Az Orofluido hajkozmetika márka a Revlon cég alá tartozik. E társaság elhatározta, hogy létrehozza saját hajkozmetikájának oldalágát, amely az ókori civilizációkban már bevált hajszépítési módszerek inspirációjából merít. Az Orofluido készítményeket azok a szépségrituálék ihlették, amelyek az ősi hagyományoknak köszönhetően maradtak fenn számunkra. A készítmények három ritka olajat tartalmaznak. 
A marokkói berber nők arra tanítottak bennünket, hogy hajunkat argán olajjal óvjuk, amely a hajápolás mindmáig keresett segítőtársa. A földöntúli szépségéről híres Kleopátra királynő tigrismogyoróból nyert olajjal táplálta haját, amely fényt és bársonyos lágyságot kölcsönöz. Az ókori egyiptomiak, a föníciaiak és a zsidók a lenolajat részesítették előnyben, amely hajuknak tündöklő, tetszetős fényt adott.
Az Orofluido hajkozmetikumokat nemes eszenciákból álló luxus illat is gazdagítja. Ezen illat fejében lédús bergamott és bódító narancsvirág fonódik egymásba. A szív illat pedig a gyanta, paprika, ciklámen kombináció által nyílik meg. Az illat alapjában az édes vanília és meleg szantálfa hullámai ragadják el Önt.