Keyra Hajápolók

Raktáron

KEYRA Keyrabeauty 12 az 1-ben spray maszk 150 ml

12 hatással bíró ápoló kezelés hajmosás után. Táplál, hidratál, kondícionál, javítja a kettéhasadt hajvégeket, kiegyenesít, hővédelmet nyujt a hajszálaknak, védi a festett haj színét az UVA/UVB sugárzástól, fésülhetővé teszi a hajat, fényt és tartást ad a hajnak, lággyá csábítóan sejmessé varázsolja a hajszálakat.

 Használata: Hajmosást követően törölje szárazra a hajat, és használjon 3-6 pumpálásnyi mennyiséget a haj hosszától függően. A krémet az újjaival vigye fel és fésülje bele a hajba, hogy az jobban hasson. Ne öblítse ki a hajból!

Tovább
1 940 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Rendelhető

A KEYRA BI - Phase egy hajban maradó kétfázisú ápoló, kondícionáló spray, mely keratint is tartalmaz. Hidratálja a hajszálakat és megkönnyíti a haj kifésülését. Semlegesíti a hajszálak antisztatikus feltöltődését. Kondicionáló hatóanyagai puhaságot és fényt adnak a frizurának. Nem nehezíti el a hajszálakat._x000D_ Használat előtt rázza fel, hogy a két réteg emulziót alkosson, majd permetezze a törülköző száraz vagy nedves hajra. Azonal érezhető és látható a kondicionáló hatás. Kellemes gyümölcs illatú. Nem kell kiöblíteni. Vékony filmréteget von a hajszálak köré, mely óv a külső káros hatásoktól. Nem zsírosítja el a frizurát._x000D_ Kiszerelése: 500 ml

Tovább
2 400 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

KEYRA Keyrabeauty Diamond Oil 125 ml:

Gyémántkivonatos hajvégápoló olaj, argán és kaméliaolajal, mely a hajat belülröl revitalizálja, táplálja, védi és regenerálja, hidratálja és fényessé teszi.

Használata: Nedves hajra vigyen fel körülbelül három pumpányi 5 ml mennyiséget, nyomja ki a kezébe és az újjaival simítsa szét a hajon. Maszírozza a hajba és fésülje ki a hajat. Ne öblitse ki a hajból! Száraz hajra vigyen fel egy pumpányi körülbelül 2 ml mennyiséget. Dörzsölje szét a tenyerében és lágyan simítsa bele a hajba az ujbegyei segítségével. A megadott mennyiségeknél ne használjon többet. Minden tipusú hajra alkalmazható!

Tovább
2 400 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

Mélypakoló keratinnal. Ápolja a száraz, roncsolt és fénytelen hajat. hajmosás után maszirozzon a hajhossznak megfelelő mennyiséget a törülköző száraz hajba.Hatóidő 5 perc, nagyon sérült haj esetén legyen hosszabb. Alaposan öblitse ki.

Tovább
2 800 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Rendelhető

A termék az egyik alapvető és lényeges eleme a hajfestési folyamat befejezésének. Szabályozza a haj PH értékét. Semlegesíti a festés utáni vegyi anyagokat a hajon. Hidrolizált keratin összetevője újraépíti a szőkítés illetve festés során esetlegesen roncsolódott hajrostok szerkezetét. A vegyi folyamat után azonnal lezárja a haj kutikuláját, ápol és fényt ad a hajnak.

Kiszerelése: 1000 ml

Tovább
1 950 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez