Imperity Blonderator

Rendelhető

Blonderator Ezüst Sampon 200ml IP

Blonderator Speciális anti-sárga sampon

 

Blonderator Silver Shampoo

 

Selyemproteinnel szőke és ősz hajra. A sampon biztosítja, hogy haja nem sárgul be, azt fényessé és puhává teszi. Az egész fejenk kiegyensúlyozottabb színhatást biztosít. Szintén ideális feljavítani és frissíten

Tovább
1 290 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

Blonderator Szuper Prémium Kék Szőkítőpor Argán Olajjal 500g

Super prémium kék szőkítő por

 

Bleach Powder Blue Super Premium

 

A Blonderator kompakt, porzásmentes szuper prémium kék, levendula illatú szőkítő por a kiváló szőkítő hatást hatékony védelemmel kombinálja. Különleges összetételének köszönhetően 9 árnyalattal teszi világosabbá a természetes hajat. Textúráját meghatározó guargumi által a termék szorosan tapad a hajra, miközben az argán olaj ápolja, védelmezi azt.

Tovább
3 955 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

Blonderator Ammóniamentes Kék Szőkítőpor Aloe Verával 500g IP (6)

Ammóniamentes kék szőkítópor   Bleach Powder Blue Ammonia Free  

A Blondity kompakt, porzás- és ammóniamentes kék, illatmentes szőkítő por a kiváló szőkítő hatást hatékony védelemmel kombinálja és 6 árnyalattal teszi világosabbá a természetes hajat. Textúráját meghatározó guargumi által a termék szorosan tapad a hajra, miközben az aloe vera ápolja, védelmezi azt. Speciális stabilizált formulája rendkívül gyengéden bánik a hajjal és fejbőrrel, kifejezetten ammóniára érzékenyek számára lett kifejlesztve.

 

Tovább
3 455 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Rendelhető

Blonderator Szuper Prémium Lila Hamvasító Szőkítőpor Áfonya Kivonattal 500g IP (8)

Blonderator Szuper Prémium Lila Hamvasító Szőkítőpor Áfonya Kivonattal 500g

 

A Blonderator kompakt, porzás mentes, lila, feketeáfonya illatú szőkítő por a prémium hamvasító hatást hatékony védelemmel kombinálja. Extra szőkítő tulajdonságával, 8 árnyalattal teszi világosabbá a természetes hajat. Textúráját meghatározó guargumi által a termék szorosan tapad a hajra, miközben az áfonya kivonat ápolja, védelmezi azt

Tovább
5 060 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

Blonderator Keratinos Kék Szőkítőpor Utántöltő 500g IP

Utántöltő Keratinos szőkító por

Refill Blonderator Blue Hair Bleach Powder Keratin
 

A Blonderator kompakt, porzásmentes kék, erdei gyümölcs illatú szőkítő por a kiváló szőkítő hatást hatékony védelemmel kombinálja és 8 árnyalattal teszi világosabbá a természetes hajat. Textúráját meghatározó guargumi által a termék szorosan tapad a hajra, miközben a keratin ápolja, védelmezi azt.

Tovább
3 460 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Rendelhető

Blonderator Keratinos Kék Szőkítőpor 500g IP (8)

Kék szőkítő por   Bleach Powder Blue  

A Blondity kompakt, porzásmentes kék, erdei gyümölcs illatú szőkítő por a kiváló szőkítő hatást hatékony védelemmel kombinálja és 8 árnyalattal teszi világosabbá a természetes hajat. Textúráját meghatározó guargumi által a termék szorosan tapad a hajra, miközben a keratin ápolja, védelmezi azt.

Tovább
2 980 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

Blonderator Szuper Prémium Lila Hamvasító Szőkítőpor Áfonya Kivonattal Utántöltő 500g IP

Blonderator Szuper Prémium Lila Hamvasító Szőkítőpor Utántöltő Áfonya Kivonattal

A Blonderator kompakt, porzás mentes, lila, feketeáfonya illatú szőkítő por a prémium hamvasító hatást hatékony védelemmel kombinálja. Extra szőkítő tulajdonságával, 8 árnyalattal teszi világosabbá a természetes hajat. Textúráját meghatározó guargumi által a termék szorosan tapad a hajra, miközben az áfonya kivonat ápolja, védelmezi azt.

Tovább
4 945 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez