Unbreak My Blonde

Az elmúlt év során a világjárványnak köszönhetően bizonyos dolgok nagyobb teret kaptak az egész világon. Több idő maradt a gondolkodásra, a felfedezésre és a kísérletezésre. Ezért teljes mértékben kihasználtuk ezt a lehetőséget, és ebben az évben számos új terméket vezettünk be, amelyek új életre keltették a Matrix szalonokat, és egy átfogó módszert hoztak el a a tökéletes szőkeség megalkotásához.

A Matrix festési rendszere teljesen egyedi mind az összetételében, mind a hatásában, különös tekintettel a színárnyalatok gazdagságára. Bármilyen minőségű haja és természetes hajszíne van a vendégének, a Matrix festékekkel nem tud hibázni. Ráadásul most már számos opál árnyalatú Matrix SoColor Sync termékből választhatsz, amely tökéletes színeredményt biztosít a színmélység megtartásával, továbbá gyönyörű szivárvány hatást és különleges ápolást nyújt a kötések védelmével együtt.

Az új opál árnyalatok ideálisak a 11-es színmélységhez, pl. azoknak, akik teljesen fel lettek világosítva. Hogy érhetjük el a kívánt színmélységet? A válasz egyszerű:

• Az év egy másik sikertermékével, az Unbreak My Blonde termékcsalád Bleach Finder samponjával, amely pillanatok alatt érzékeli a hajban maradt szőkítő terméket, és sárgáról rózsaszínre váltó színnel reagál rá, így pontosan látható, ha a hajat ismét meg kell mosni.

Ez az egyszerű, mégis fontos lépés tökéletes opál árnyalatot és egészségesnek tűnő, ápolt hajat eredményez.

Maradjunk az Unbreak My Blonde termékcsaládnál egy kicsit. A termékcsalád idén júniusban került a Matrix fodrászok pultjaira. Miért fogja mindenki imádni?

• A terméknek köszönhetően már az első használat során újjá tudjod éleszteni a sérült és kémiai anyagokkal túlterhelt hajat.

• A szőkített haj akár 3x erősebbé válhat, főként a citromsavnak köszönhetően.

• A rendkívül hatékony összetétel megvédi a meggyengült kötéseket, erősíti az érzékeny hajat, amely ezután sima és fényes marad.

• Ideális ápolás a gyönyörű és egységes szőkeségért!

A már említett Bleach Finderen kívül az Unbreak My Blonde termékcsalád erősítő sampont és balzsamot, valamint hajban maradó stimuláló ápolót is kínál, amelyek szőkítés után azonnali védelmet nyújtanak, és biztosítják, hogy a haj csodálatosan puha és fényes maradjon az otthoni hajápolás során is.

További információért látogass el a www.matrixprofessional.hu honlapra. Emellett ne felejtsd el követni a Facebook Matrix Magyarország csoportot is, ahol minden aktuális és jövőbeli hírről és eseményről értesülhetsz.