Biolage Color Balm

Szeretnénk bemutatni egy olyan újdonságot, amely tökéletesen kiegészíti minden fodrászszalon kínálatát. Mutasd be vendégeidnek a Color Balm színező kondicionálókat, amelyek gyönyörű színt kölcsönöznek a hajnak, és ragyogóvá, valamint táplálttá tesznek minden egyes hajszálat.

A gyönyörű árnyalatokkal anélkül kísérletezgethetsz, hogy aggódnod kellene az eredmény miatt – hiszen mindig hibátlan lesz! A Color Balm termékek tökéletesen multifunkcionálisak. Kiemelik vagy újjáélesztik a haj meglévő színárnyalatát, legyen az akár természetes, akár festett, de nem okoznak csalódást még a teljes átváltozásra vágyó igényes vendégeknek sem.

A Color Balm termékekkel olyan exkluzív szolgáltatást kínálhatsz a szalonodban, amelynek köszönhetően szabadjára engedheted a fantáziádat és elmélyítheted a közted és vendégeid között kialakult bizalmat. A Color Balm színező kondicionálókkal sosem foghatsz mellé. Mindössze 5 perc alatt lenyűgöző színeredményeket érhetsz el, miközben intenzív hidratálást biztosíthatsz a hajnak.

Végtelen lehetőségek egyetlen tubusban 

A Matrix márkánál szeretjük a játékosságot, ezért olyan kondicionálókat alkottunk meg, amelyek külön-külön vagy akár egymással keverve is használhatók. Az árnyalatok kölcsönös kombinálhatóságának köszönhetően bármilyen alapszínhez igazított színt ki tudsz keverni kötelezettségvállalás és aggodalom nélkül, hiszen a szín fokozatosan és egyenletesen fakul. A Color Balm ideális megoldást jelent egy meglévő szín újjáélesztésére vagy megváltoztatására, olyan átmeneti időszakban, amikor nincs szükség, vagy épp nincs idő egy újabb hajfestésre.

 

5 különböző árnyalatú színező kondicionáló + 1 kondicionáló az árnyalatok hígításához és lágyításához - ezek az új Color Balm termékeink.

Ismerkedjünk meg velük közelebbről:

  • Red Poppy – vörös fényt ad a barna, a sötétbarna és a vörös alapszíneknek.
  • Saffron Red – rezes tónusokat biztosít a világosbarna és a meleg vörös színeknek.
  • Cinnamon – új életre kelti a természetes meleg barna árnyalatokat.
  • Earl Grey – világos ezüst tónust ad a világos alapszíneknek.
  • Lavender – hűvös, violett tónust ad a világos alapszíneknek.
  • Clear – keverd hozzá bármelyik árnyalathoz a lágyabb színeredmények eléréséért.