Matrix Bond Ultim8

Rendelhető

Matrix Bond Ultim8 1 lépés kötésjavító 125 ml

 

Bond Ultim8 1. lépés segít megelőzni a haj töredezését a szőkítés során.

 

Használata: A szokásos módon keverje össze a szőkítőt vagy a festéket az előhívóval. Minden 15-30 g szőkítő porhoz adjon hozzá 4 ml, vagy minden 30-60 g szőkítő porhoz 8 ml 1. lépést. Vigye fel a szőkítőt vagy a festéket a szokásos módon. Öblítse ki a festéket – ne használjon sampont! Törölköző segítségével szárítsa át a hajat. Alkalmazza a 2. lépést. Függőlegesen állítva tárolandó.

FIGYELMEZTETÉS: Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Gyermekektől elzárva tartandó! Kerülje a termék szembe kerülését! Amennyiben a termék szembe kerül, azonnal öblítse ki bő vízzel és szükség esetén forduljon orvoshoz! Használjon egyszer használatos védőkesztyűt!

CSAK SZAKIPARI HASZNÁLATRA.

 

4.2 FL. OZ. / 125 ml

Tovább
8 000 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

Matrix Bond Ultim8 2 lépés 500 ml

  A hajrostok kötéseinek megújítása és védelme

  Megóvja a festett haj kötéseit és segít megelőzni a festett haj töredezését.az 1. lépés után. A Step 2 Sealer egy mélyreható ápoló kezelés, amely segít a hajszálakba zárni a Step 1 hatásait és további, kiegészítő védelmet biztosít a hajnak.  

  Óvja a haj kötéseit a töredezéstől és megerősíti őket a szalonlátogatás után. 

  Használata: Vigyen fel 15-30 g 2. lépést a hajra a hosszúságtól és dússágtól függően. Hagyja szobahőmérsékleten 10 percig hatni. Alaposan öblítse ki. Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Szembe kerülése esetén azonnal öblítse ki bő vízzel.                                    

  A termék használata során kövesd a csomagoláson feltüntetett használati utasításokat!

  Tovább
  14 185 Ft
  Összehasonlítás
  Gyorsnézet
  Kedvencekhez
  Raktáron

  Matrix Bond Ultim8 3 lépés otthoni hajápoló 150 ml

  A Bond Ultim8 Weekly Sealing Treatment 3 segít ápolni a haj kötéseit és további táplálást biztosít a Bond Ultim8 szalonszolgáltatást követő otthoni hajápoláshoz.  

   Használat: Használja hetente egyszer. A sampon használata előtt vigye fel nedves, törölközőszáraz hajra. Masszírozza a hajba a hajtövektől a hajvégekig. Hagyja legalább 10 percig hatni. Öblítse ki, majd vigye fel a sampont és a balzsamot. Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Amennyiben a termék szembe kerülne, azonnal öblítse ki bő vízzel!

  Tovább
  2 595 Ft
  Összehasonlítás
  Gyorsnézet
  Kedvencekhez
  Raktáron

  Bemutatjuk márkánk 1. professzionális szolgáltatását, amely 8 jótékony hatással segít megelőzni a hajrostok töredezését a kémiai szolgáltatások során, és hosszan tartóan védi a haj kötéseit. Újítsd meg a haj sérült kötéseit 8 jótékony hatással 1-ben.

  Praktikus, 3 lépésből álló hajkötést védő rendszer

  How to use :Használat közben kövesd a csomagoláson feltüntetett használati utasításokat!

  Tovább
  Matrix Bond Ultim8 szalon kezelés szett
  34 490 Ft
  Összehasonlítás
  Gyorsnézet
  Kedvencekhez
  Rendelhető

  Matrix Bond Ultim8 szalon kezelés szett kicsi

  Bemutatjuk márkánk 1. professzionális szolgáltatását, amely 8 jótékony hatással óvja a hajrostok kötéseit  a sérülésekkel szemben a kémiai szolgáltatások során, és hosszan tartóan védi a haj szerkezetét. Újítsd meg a haj sérült kötéseit 8 jótékony hatással 1-ben.

  Megerősíti a haj kötéseit és megóvja őket a sérülésekkel szemben.

  How to use :A szett használata során kövesd a csomagoláson feltüntetett használati utasításokat.

  Tovább
  19 600 Ft
  Összehasonlítás
  Gyorsnézet
  Kedvencekhez