Biolage FullDensity

Raktáron

 

A Biolage Advanced FULLDENSITY Stemoxydine Regimen kúra segít megőrizni a haj sűrűségét a dúsabb és testesebb megjelenésű hajért. *Klinikai teszt 101
fő részvételével, placebóval összehasonlítva

:Növeli a haj sűrűségét, intenzíven táplálja és megerősíti a hajszálakat
aktiválja a hajtüszőket
segít megelőzni a hajhullást
egyszerű használat 

How to use :Mindennapi használatra alkalmas. 3 hónap.
Kizárólag külső használatra szánt termék. Belsőleg ne alkalmazd! Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal és alaposan öblítsd ki.

Tovább
6 100 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

Matrix Biolage FullDensity kondicionáló  200 ml

A BIOLAGE ADVANCED FULLDENSITY kondicionáló könnyű ápolást biztosít minden egyes hajszálnak, miközben táplálja őket és tökéletes tartást biztosít a számukra a frizura gyönyörű volumenéért és fényéért. A sampon és a kondicionáló együttes használatával hatékonyan csökkenthető a haj töredezése a testesebb megjelenésű és dúsabb tapintású haj eléréséért. - A haj dúsabb érzetű.

- Csökken a töredezettség mértéke
- Táplál
- Dúsít
- Fokozza a haj fényét 

How to use :A FULLDENSITY sampon használata után 
masszírozd nedves hajba. Hagyd 1-3 percig hatni.
Öblítsd le. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítsd ki. A kivételes dúsító hatásért alkalmazd a Densifying Spray Treatment sprayt is.

Tovább
Matrix Biolage FullDensity kondicionáló  200 ml
2 680 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

Matrix Biolage FullDensity Sampon  250 ml

A BIOLAGE ADVANCED FULLDENSITY sampon gyengéden tisztítja a hajat és segít eltávolítani azokat a szennyeződéseket is, amelyek eltömítik a hajtüszőket. A haj ennek köszönhetően azonnal egészségesebb megjelenést és puhább tapintást nyer.
A sampon és a kondicionáló együttes használatával hatékonyan csökkenthető a haj töredezése a testesebb megjelenésű és dúsabb tapintású haj eléréséért.

A haj dúsabb tapintásúvá válik
Csökken a töredezettség mértéke
Megerősíti a hajrostokat
Eltávolítja a hajtüszőket eltömítő szennyeződéseket.

How to use :Masszírozó mozdulatokkal vidd fel nedves hajra. Habosítsd fel. Öblítsd le. Ez után használd a FULLDENSITY kondicionálót. A maximális eredmények elérésért vidd fel a hajra a Densifying Spray Treatment sprayt, amely azonnal kifejti hatását a hajrostok felületén és megnöveli a hajszálak átmérőjét.

Tovább
Matrix Biolage FullDensity Sampon  250 ml
2 470 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron

Matrix Biolage FullDensity spray 125 ml

„BIOLAGE ADVANCED FULLDENSITY: növeli a haj sűrűségét és testesíti a hajszálakat*. Csökkenti a haj töredezettségét a dúsabb érzés eléréséért.** A hajsűrűség növelő FULLDENSITY spray segít megnövelni a hajszálak átmérőjét
*. *A meglévő hajszálak átmérőjének növekedése alapján a Hajsűrűség növelő spray használata mellett. **A FULLDENSITY sampon és kondicionáló együttes használata mellett.”

Dúsító hatás

„HASZNÁLATA: A termék felvitelét a fejbőrnél kezd, majd szekciónként vidd fel a hajhosszra is. 
Gyengéden masszírozd a hajtövekbe, majd haladj a hajvégek felé. Ne öblítsd le! A maximális dús hatás eléréséért hagyd megszáradni, majd ismételd meg a felvitelt. Formázd a hajad szokás szerint. FIGYELMEZTETÉS: IRRITÁLT FEJBŐRRE NE ALKALMAZD ÉS ÜGYELJ ARRA, HOGY SZEMBE NE KERÜLJÖN; HA SZEMBE KERÜL, BŐ VÍZZEL AZONNAL ÖBLÍTSD KI.

Tovább
Matrix Biolage FullDensity spray 125 ml
Matrix Biolage FullDensity spray 125 ml
3 060 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez